,

Fshesë elektrike VC2221ESW

Gjendja:

i disponueshem


VC2221ESW
Fshesë elektrike

79.99

i disponueshem

 • EVO SLIDE
 • Fuqia e motorit: 2200 W
 • Qese filtër
 • Per pastrim te thate
 • Numri i aksesorëve: 3
 • Fshesa univerzale
 • Qarkullimi i ajrit: 42 L/s
 • Kapaciteti i thesit: 3 L
 • Tipi i tubit: Teleskopik
 • Gjatësia e tubit: 86 cm
 • Materiali i gypit: Krom
 • Filtrim Hepa
 • Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli
 • Rregullim i fuqise me buton rreshqites
 • Nisje e butë
 • Tregues i mbushjes me nbeturina
 • Thes te letres: 1
 • Qese-filter tekstili: 1
 • Aksesorë: 3
 • Kabllo i perkulshëm
 • Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 15 m
 • Vertikal ose horizontal
 • Hallkë për vendosjen e tubit
 • Numri i rotave: 3
 • Rrota te gomes
 • Disenjua/ngjyra: E bardhë
 • Gjatesia e kabllit: 5 m
 • Fuqia e motorit: 200 W
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45 × 31 × 25 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 51 × 35,5 × 31,5 cm
 • Pesha neto: 4,5 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 7,7 kg
 • Fuqia e instaluar: 2000 w
 • Kodi i artikullit: 594930
 • Kodi EAN: 3838782024481
 

 

SKU: VC2221ESW Categories: ,