,

Fshesë elektrike VC1901WRCY

Gjendja:

i disponueshem


VC1901WRCY
Fshesë elektrike

69.99

i disponueshem

·         Fuqia e motorit: 1.900 W

·         Kuti

·         Per pastrim te thate

·         Numri i aksesorëve: 1

·         Fshesa univerzale

·         Qarkullimi i ajrit: 27,3 L/s

·         Kapaciteti i enes se pluhurit: 2 L

·         Tipi i tubit: Teleskopik

·         Gjatësia e tubit: 76 cm

·         Materiali i gypit: Metal

·         Filtrim Hepa

·         Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

·         Nisje e butë

·         Treguesi i kutisë së pluhurit

·         Aksesorë: 1

·         Kabllo i perkulshëm

·         Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 15 m

·         Vertikal ose horizontal

·         Hallkë për vendosjen e tubit

·         Numri i rotave: 3

·         Rrota te gomes

·         Disenjua/ngjyra: E bardhë

·         Gjatesia e kabllit: 5 m

·         Fuqia e motorit: 1.900 W

·         Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 38 × 31,5 × 29 cm

·         Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 40,5 × 34,5 × 32 cm

·         Pesha neto: 3,9 kg

·         Pesha bruto e pajisjes: 6,6 kg

·         Fuqia e instaluar: 1.600 w

·         Kodi i artikullit: 662823

·         Kodi EAN: 3838782057724

 

 

SKU: VC1901WRCY Categories: ,