Fshesë elektrike


Krahaso

VC2303RCYIV
Fshesë elektrike

99.99

·         SUPRA POWER

·         Fuqia e motorit: 2.300 W

·         Kuti

·         Per pastrim te thate

·         Numri i aksesorëve: 3

·         Fshesa univerzale

·         Qarkullimi i ajrit: 40 L/s

·         Kapaciteti i enes se pluhurit: 1,7 L

·         Tipi i tubit: Teleskopik

·         Gjatësia e tubit: 92 cm

·         Materiali i gypit: Gyp alumini

·         Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

·         Komandimi me buton

·         Nisje e butë

·         Treguesi i kutisë së pluhurit

·         Aksesorë: 3

·         Kabllo i perkulshëm

·         Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 19 m

·         Vertikal ose horizontal

·         Hallkë për vendosjen e tubit

·         Numri i rotave: 3

·         Rrota te gomes

·         Disenjua/ngjyra: e Kuqe

·         Gjatesia e kabllit: 7 m

·         Fuqia e motorit: 2.300 W

·         Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 42 × 28 × 29,5 cm

·         Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 53,5 × 31,5 × 37 cm

·         Pesha neto: 4,7 kg

·         Pesha bruto e pajisjes: 8,4 kg

·         Fuqia e instaluar: 2.000 w

·         Kodi i artikullit: 458034

·         Kodi EAN: 3838942334733

 

 

SKU: VC2303RCYIV Category: