Fshesë elektrike


Krahaso

Fshesë elektrike
VC2222GLBU

89.99

 • G FORCE LITE
 • Fuqia e motorit: 200 W
 • Fuqia terheqjes: 420 W
 • Qese filtër
 • Per pastrim te thate
 • Numri i aksesorëve: 3
 • Fshese per parket
 • Qarkullimi i ajrit: 42 L/s
 • Kapaciteti i thesit: 3 L
 • Tipi i tubit: Teleskopik
 • Gjatësia e tubit: 86 cm
 • Materiali i gypit: Metal
 • Filtrim Hepa
 • Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli
 • Komandimi me buton
 • Nisje e butë
 • Tregues i mbushjes me nbeturina
 • Aksesorë: 3
 • Kabllo i perkulshëm
 • Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 9 m
 • Vertikal ose horizontal
 • Hallkë për vendosjen e tubit
 • Numri i rotave: 3
 • Rrota te gomes
 • Disenjua/ngjyra: Kalter
 • Gjatesia e kabllit: 7 m
 • Fuqia e motorit: 200 W
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 43,4 × 27,2 × 28,9 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 56,5 × 33 × 33 cm
 • Pesha neto: 5,4 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 8,8 kg
 • Fuqia e instaluar: 000 w
 • Kodi i artikullit: 685854
 • Kodi EAN: 3838782089732
 

 

SKU: VC2222GLBU Category: