Fshesë elektrike


Krahaso

VC1701GACWCY
Fshesë

99.99

Per pastrim te thate
Numri i aksesorëve: 2
Fshesa univerzale
Kapaciteti i enes se pluhurit: 2,2 L
Tipi i tubit: I montuëshëm
Materiali i gypit: Krom
Filtrim Hepa
Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli
Nisje e butë

Aksesorë: 2
Kabllo i perkulshëm
Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 7 m
Vertikal ose horizontal
Hallkë për vendosjen e tubit
Numri i rotave: 3
Rrota te gomes
Disenjua/ngjyra: E bardhë
Gjatesia e kabllit: 7 m
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 36,6 × 27,1 × 26,6 cm
Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 46 × 30,5 × 35 cm
Pesha neto: 5,5 kg
Pesha bruto e pajisjes: 6,5 kg
Fuqia e instaluar: 1.700 w
Kodi i artikullit: 731890
Kodi EAN: 3838782151699

 

 

SKU: VC1701GACWCY Category: