SALE 14%
69.99€ 59.99€
, ,

Fshesë elektrike VC2021PSBKBU

Gjendja:

i disponueshem


Fshesë elektrike
VC2021PSBKBU

59.99 69.99

i disponueshem

 • POWER SLIDE
 • Fuqia e motorit: 2000 W
 • Fuqia terheqjes: 390 W
 • Qese filtër
 • Per pastrim te thate
 • Numri i aksesorëve: 1
 • Fshesa univerzale
 • Qarkullimi i ajrit: 39 L/s
 • Kapaciteti i thesit: 3 L
 • Tipi i tubit: Teleskopik
 • Gjatësia e tubit: 80 cm
 • Materiali i gypit: Metal
 • Filtrim Hepa
 • Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli
 • Rregullim i fuqise me buton rreshqites
 • Nisje e butë
 • Tregues i mbushjes me nbeturina
 • Thes te letres: 1
 • Aksesorë: 1
 • Kabllo i perkulshëm
 • Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 14 m
 • Vertikal ose horizontal
 • Hallkë për vendosjen e tubit
 • Numri i rotave: 3
 • Rrota te gomes
 • Disenjua/ngjyra: E zezë
 • Gjatesia e kabllit: 5 m
 • Fuqia e motorit: 000 W
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 44 × 30,5 × 24,5 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 50 × 36,5 × 29 cm
 • Pesha neto: 6,4 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 7,4 kg
 • Fuqia e instaluar: 1800 w
 • Kodi i artikullit: 678666
 • Kodi EAN: 3838782071287
 

 

SKU: VC2021PSBKBU Categories: , ,