,

Fshesë elektrike VC1821DPWRII

Gjendja:

i disponueshem


Fshesë elektrike
VC1821DPWRII

69.99

i disponueshem

  • DELTA POWER II
  • Fuqia e motorit: 1800 W
  • Fuqia terheqjes: 360 W
  • Qese filtër
  • Per pastrim te thate
  • Numri i aksesorëve: 1
  • Fshesa univerzale
  • Qarkullimi i ajrit: 38 L/s
  • Kapaciteti i thesit: 3 L
  • Tipi i tubit: Teleskopik
  • Gjatësia e tubit: 80 cm
  • Materiali i gypit: Metal
  • Filtrim Hepa

 

 

 

 • Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli
 • Rregullim i fuqise me buton rreshqites
 • Nisje e butë
 • Tregues i mbushjes me nbeturina
 • Thes te letres: 1
 • Qese-filter tekstili: 1
 • Aksesorë: 1
 • Kabllo i perkulshëm
 • Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 14 m
 • Vertikal ose horizontal
 • Hallkë për vendosjen e tubit
 • Numri i rotave: 3
 • Rrota te gomes

 

 • Disenjua/ngjyra: E bardhë
 • Gjatesia e kabllit: 5 m
 • Fuqia e motorit: 800 W
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 44 × 30,5 × 24,5 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 50 × 36,5 × 29 cm
 • Pesha neto: 4,9 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 7,2 kg
 • Fuqia e instaluar: 1600 w
 • Kodi i artikullit: 525390
 • Kodi EAN: 3838942089473
 

 

SKU: VC1821DPWRII Categories: ,