,

Fshesë elektrike VCK1802WF

Gjendja:

i disponueshem


VCK1802WF
Fshesë elektrike

138.99

i disponueshem

 • ATLANTIS
 • Fuqia e motorit: 1800 W
 • Fuqia terheqjes: 220 W
 • Per pastrim te thate
 • Numri i aksesorëve: 3
 • Fshese per parket
 • Fshesa univerzale
 • Qarkullimi i ajrit: 32 L/s
 • Kapaciteti i enes se pluhurit: 2,5 L
 • Tipi i tubit: Teleskopik
 • Gjatësia e tubit: 94 cm
 • Materiali i gypit: Krom
 • Filtrim Hepa
 • Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli
 • Komandimi me buton
 • Nisje e butë
 • Aksesorë: 3
 • Kabllo i perkulshëm
 • Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 17 m
 • Vertikal ose horizontal
 • Hallkë për vendosjen e tubit
 • Numri i rotave: 4
 • Rrota te gomes
 • Disenjua/ngjyra: e Kuqe
 • Gjatesia e kabllit: 6 m
 • Fuqia e motorit: 800 W
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 40,9 × 31,6 × 29,6 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 51 × 32,5 × 35 cm
 • Pesha neto: 8,1 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 8,9 kg
 • Fuqia e instaluar: 1600 w
 • Kodi i artikullit: 262832
 • Kodi EAN: 3838942576706