-27%
,

Fritez


Krahaso

AF1500B
Fritez

 
 
 

79.99 109.99

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 30 × 32 × 35 cm
Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 32,5 × 38,5 × 33,5 cm
Pesha neto: 4,5 kg
Pesha bruto e pajisjes: 5,4 kg
Fuqia e instaluar: 1.500 w
Kodi i artikullit: 565725
Kodi EAN: 3838942136085

SKU: AF1500B Categories: ,