,

Frigorifer NRS9182VB

Gjendja:

i disponueshem


Frigorifer
NRS9182VB

1,199.99

i disponueshem

 • Ngjyra e Zezë
 • Hapja e dyerve frigorifer djathtas / frigorifer hapja e derës së majtë
 • Klasa e klimës SN, T
 • efikasitet
 • Kompresori inverter Kompresori inverter
 • FeatureTitle: Inverter Compressor
 • Titra: I qëndrueshëm, i heshtur dhe i qëndrueshëm
 • Teksti i gjatë: Kompresorët inverter janë më të qetë, më të qëndrueshëm dhe konsumojnë më pak energji në krahasim me një kompresor konvencional. Ato përshtaten më mirë dhe më shpejt në ndryshimet e temperaturës brenda frigoriferit, për shembull kur hapet dera, që do të thotë më pak luhatje të temperaturës dhe kushte më të mira për ruajtjen e ushqimit tuaj.
 • Image:
 • Ikona: Të dhëna teknike

 

 • Vëllimi i përgjithshëm bruto / neto 610/535 l
 • Kapaciteti i ndarjes së ftohjes: bruto / neto 386/368 l
 • Kapaciteti i ndarjes së ngrirjes: bruto / neto 224/167 l
 • Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë 13 kg / 24h
 • Ndarja e energjisë koha e sigurt 8 orë
 • kontroll
 • Kontrolli elektronik SensoTech Kontrolli elektronik SensoTech
 • FeatureTitle: SensoTech
 • Titra: Kontroll i përparuar përmes ekranit LED
 • Teksti i gjatë: Ekrani LED i madh dhe i shtruar qartë lejon kontroll të menjëhershëm mbi cilësimet e temperaturës. Karakteristikat si FastFreeze dhe HolidayMode mund të ndizen me një prekje të thjeshtë. Dhe në rast të një rritje të papritur të temperaturës, një alarm i integruar do t’ju paralajmërojë menjëherë.
 • Image:
 • Icon:

 

 • Lloji i ekranit LED të ekranit
 • Treguesi i hapur i dyerve alarmi i zërit për derë të hapur
 • Features
 • Lëvizja e ajrit Ftohja me Multiflow – frigorifer
 • Gjithsej NoFrost Gjithsej NoFrost
 • FeatureTitle: NoFrost Plus
 • Titra: Asnjë shkrirje më e lodhshme
 • Teksti i gjatë: Një nga sistemet më të mira të ftohjes në treg, i instaluar në ndarjen e ngrirjes, parandalon akumulimin e akullit dhe ngricës. Si rezultat, nuk do të keni nevojë të ngrini brendësinë e ngrirësit dhe kapaciteti i tij i ruajtjes mund të përdoret në mënyrë më efikase. Paketat ose copat e ushqimit të ngrirë nuk do të ngjiten me njëra-tjetrën, duke e mbajtur dhomën tuaj të ngrirjes të pastër dhe të pastër.
 • Image:
 • Ikona: NoFrost Plus

 

 • Prodhuesi i akullit Prodhimi automatik i akullit, Kubet e akullit, akulli i grimcuar
 • Shpërndarës uji Shpërndarës uji
 • Ftohje e shpejtë SuperCool
 • Ndërprerës i shpejtë i ngrirjes FastFreeze
 • FeatureTitle: FastFreeze
 • Titra: Ngrirje e shpejtë
 • Teksti i gjatë: Ngrirja e sasive të mëdha të ushqimit? Funksioni FastFreeze ngrin ushqimin në -24 ° C për të ruajtur mineralet në ushqim dhe për të ruajtur cilësinë e tij. Pas afro 26 orësh, funksioni fiket automatikisht dhe temperatura e ndarjes së frigoriferit kthehet në cilësimin fillestar.
 • Image:
 • Ikona: Ndërprerës i shpejtë i ngrirjes

 

 • Programi i Kursimit EcoMode Programi i Kursimit EcoMode
 • Pajisjet e frigoriferit
 • E brendshme e ndriçuar e ndarjes së frigoriferit Dritë LED e brendshme në tavan
 • Rafte xhami 5 rafte xhami
 • Raft shishe Raft shishe teli
 • FeatureTitle: ShisheHolder
 • Titra: Vendi i duhur për shishe dhe kanaçe
 • Teksti i gjatë: Me mbajtësin praktik të shisheve, shishet dhe kanaçet tuaja janë lehtësisht të arritshme dhe mos merrni hapësirën që përndryshe mund të përdoren për të ruajtur sendet e tjera.
 • Image:
 • Icon:

 

 • Tabaka në tabaka dyer të frigoriferit
 • Sirtar perimesh 2 sirtarë perimesh
 • Tabaka fleksibël vezësh
 • Sirtar FreshZone sirtar FreshZone
 • FeatureTitle: FreshZone
 • Titra: Ushqimi i freskët mbetet i freskët deri në dy herë më gjatë
 • Teksti i shkurtër: Temperatura e kontrolluar në sirtarin e FreshZone do të lejojë që ushqimi të mbetet i freskët deri në dy herë më shumë se zakonisht.
 • Teksti i gjatë: Ndarja FreshZone është krijuar për të ruajtur dhe mbyllur freskinë e ushqimeve shumë të rrezikshme. Vendoset në pjesën më të ulët dhe më të ftohtë të frigoriferit ku temperatura është 2-3 ° C më e ulët se në pjesën tjetër të ndarjes. Si rezultat, freskia, aroma, ngjyra dhe cilësia e frutave, perimeve dhe mishit do të ruhen shumë më gjatë.
 • Image:
 • Ikona: sirtar i FreshZone

 

 • Pajisjet e frigoriferit
 • Brendësia e ndriçuar e ndarjes së frigoriferit Dritë LED
 • Mbathje të ndarjes 2 të ndarjes
 • Raftet e dyerve në ndarjen e frigoriferit 3 rafte në derën e ngrirjes
 • Rafte xhami 5 rafte xhami
 • Të dhënat teknike
 • Enë për furnizimin me ujë
 • Klasa e energjisë A ++
 • Konsumi i energjisë kWh / 24h 0,942 kWh
 • Konsumi i llogaritur vjetor i energjisë 344 kWh
 • Niveli i zhurmës 42 dB (A) është 1 pW
 • Dimensionet e produkteve (HxWxD) 179,3 × 91 × 68,7 cm
 • Kodi i produktit 733128
 • Kodi EAN 3838782172779
SKU: NRS9182VB Categories: ,