Dyshek për ndrrim V

Gjendja:

Është shitur


16.99

Është shitur

Jastëk për ndrrim të bebeve ka një fund të fortë të përforcuar dhe është menduar për përdorim në shtrat apo edhe sipërfaqet e tjera. Është e pajisur me 4 këmbë për të parandaluar rrëshqitjen në sipërfaqe të rrafshta. Dizajnet e bukura e bëjnë të këndshme dhe materiali cilësor siguron mirembajtje të lehtë

Dimensionet: 50 x 70 x 10 cm

SKU: A670130 Category: