Dritë për biçikletë


Krahaso

Dritë e përparme FORCE EXTRA USB 1 diodë, e gjelbër

14.99

1 x bardhë LED 70 lumen
2 gradë intensiteti drite
reflektor optik për rreze të gjera të dritës
Bateri USB rechargeable 3.7 / 1050 mAh
duke përfshirë një kabllo USB të rikarikueshme
akuzuar: 2.5-3 orë, duke përfshirë treguesin e statusit të baterisë
jeta e baterisë për një performancë të lartë prej rreth 3 orë dhe një fuqi të ulët prej rreth 5.5 orë
Diametri i mbajtësit të timonit: 22.2 – 31.8 mm
madhësia: gjatësia 85 mm, gjerësia 45 mm, lartësia 35 mm
Pesha me kllapa: 77 g

SKU: F45152 Category: