Dritë për biçikletë


Krahaso

Dritë e përparme FORCE CASS 300LM USB, e zezë

20.99

1 x performancë të lartë CREE XP-G2 3W LED
2 funksione të dritës: lartë / standard + dridhje
Mbajtës universal silikoni për Handlebars 22,2 – 31,8 mm
duke përfshirë mbajtësen e përkrenare – në përputhje me kllapa GoPro!
Li-Pol i integruar 3.7V 1200mAh bateri, Karikues Mikro USB
përfshirë statusin e baterisë dhe ngarkimin, kohën e ngarkimit: 2-3 orë
jeta e baterisë: e lartë 3h / standard 6h / 12h 
madhësia: gjatësia 72 mm, gjerësia 46 mm, lartësia 24 mm

SKU: F45172 Category: