,

Drejtuese për flokë HS90BG

Gjendja:

i disponueshem


Drejtuese për flokë
HS90BG

26.99

i disponueshem

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik
  • Fuqia e instaluar: 43 w
  • Fuqia e instaluar: 220-240 V
  • Gjatesia e kabllit: 2 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 31 × 7,5 × 3,5 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31,7 × 8 × 6 cm
  • Kodi i artikullit: 728101
  • Kodi EAN: 3838782026928
SKU: HS90BG Categories: ,