Çantë krahu Campus Snow


Krahaso

Çantë krahu BestWay Campus Snow  ideale për ruajtën e gjërave tuaja. Ajo ka një ndarje kryesore dhe një xhep përpara, shiritat e krahut janë të lehtë për tu përshtatur, si dhe ka pjesen për Llap top

21.9929.99

Clear
  • Materiali: poliester
  • Përmbajtja: 21 litra
  • Përmasat: 43 x 31 x 20 cm (L x K x D)
  • Lloji i mbylljes: zinxhir
  • Kuti laptop: po
SKU: N/A Category:
Ngjyra

E kaltërt, Hiri, Kaltërt e mbyllur