Çantë krahu BestWay

Gjendja:

Është shitur


Krahaso

Çantë krahu BestWay ideale për ruajtën e gjërave tuaja. Ajo ka një ndarje kryesore dhe një xhep përpara, shiritat e krahut janë të lehtë për tu përshtatur.

29.99

Clear
  • Materiali: lëkurë sintetike
  • Përmbajtja: 17 litra
  • Përmasat: 42 x 31 x 13 cm (L x V x D)
  • Lloji i mbylljes: zinxhir
SKU: N/A Category:
Ngjyra

Hiri, Kafe