SALE 17%
29.99€ 24.99€

Çantë geometric A31948


Çantë geometric
A31948

24.99 29.99

Përshkrimi i produktit
Një qese me mëngë në gri moderne, me një model gjeometrik, përshtatet në mënyrë të përkryer në çdo shëtitës. Zinxhiri praktik, i cili mund të hapet pothuajse deri në fund, ofron një pasqyrë gjithëpërfshirëse në çantën që ndryshon, në mënyrë që kërkimi i gjatë për një blozë në çantë është një gjë e së kaluarës. Brenda, ka disa xhepa më të vegjël për tifozët dhe shishet, të cilat e bëjnë edhe më të lehtë organizimin.
 
Mund ta varni çantën në një shëtitës ose ta bartni me rripin e shpatullave. Ju gjithashtu mund të hiqni shiritin nëse dëshironi. Përfshihet një rreshtim i mbushur, në mënyrë që të rindërtoni fëmijën tuaj kudo, në çdo kohë.

SKU: A31948 Category: