,

Bukë Pjekës BM910W

Gjendja:

Është shitur


BM910W
Bukë pjekës

79.99

Është shitur

 • Numri i formave të bukës: 1
 • Madhësia e bukës: 2
 • Madhësia e zgjedhur për bukën: 750 – 900 g
 • Numri i programeve: 12
 • Program për fryrjen e brumit
 • Sinjal zanor
 • Funksioni i ruajtes së nxehtësisë
 • Rifillim i pjekjes në rast të ndërprerjes së energjisë
 • Përgaditje automatike e brumit
 • Kupë për masë
 • Lugë shtesë për masë
 • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
 • Gjatesia e kabllit: 1 m
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 27 × 39 × 35,5 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 41 × 29 × 36,6 cm
 • Pesha neto: 5,3 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 7,2 kg
 • Fuqia e instaluar: 600 w
 • Kodi i artikullit: 672184
 • Kodi EAN: 3838782067006
 

 

SKU: BM910W Categories: ,