Brusalic


Krahaso

Aparatet janë për perdorim shtepiak, joprofesional.
Garancioni 12 muaj.

Makinë këndi Iskra S1M-HF-115H-1 me një fuqi pune prej 600 W 
Diametri i diskut është 115 mm dhe fjala e gishtit është M14. Ka një kabllo prej 1.8 metërsh dhe peshon 1.7 kg.

Tensioni: 220-240V ~ 50Hz
Fuqia: 600W (max)
Diametri i diskut: Ø 115 mm
Dy pozicione të tjera të trajtuara
Gjatësia e kabllit të energjisë: 1.8m
Dimensionet e kutisë (në mm): 107 (V) x 295 (W) x 123 (G)
Pesha neto: 1.7 kg

Category: