Blender për kafe


Krahaso

Blender për kafe
SMK150W

24.99

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 8,5 × 21,5 × 10,5 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 10,5 × 21,5 × 10,5 cm
  • Pesha neto: 0,8 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 0,9 kg
  • Fuqia e instaluar: 150 w
  • Kodi i artikullit: 284329
  • Kodi EAN: 3838942623776
SKU: SMK150W Category: