Blender dore


Krahaso

HBX485QW
Blender Dore

42.99

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
Ngjyra: E bardhe
Gjatesia e kabllit: 1 m
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 6,2 × 38,2 × 5,1 cm
Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 25,2 × 22,4 × 12,6 cm
Pesha neto: 1,7 kg
Pesha bruto e pajisjes: 2,3 kg
Fuqia e instaluar: 400 w
Kodi i artikullit: 478632
Kodi EAN: 3838942020629

SKU: HBX485QW Category: