SALE 25%
39.99€ 29.99€
, ,

Blender dore HBX804VS


HBX804VS
Blender dore

29.99 39.99

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Çelik inox
Ngjyra: E bardhe
Gjatesia e kabllit: 1 m
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 6 × 43 × 8 cm
Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 32,5 × 28,2 × 23,5 cm
Pesha neto: 2,1 kg
Pesha bruto e pajisjes: 2,9 kg
Fuqia e instaluar: 800 w
Kodi i artikullit: 663608
Kodi EAN: 3838782058783

SKU: HBX804VS Categories: , ,