,

Blender HBX884QE

Gjendja:

i disponueshem


Blender
HBX884QE

52.99

i disponueshem

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Ngjyra: Inox
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 6,3 × 40,5 × 6,5 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31 × 28 × 19,5 cm
  • Pesha neto: 1,4 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 2,3 kg
  • Fuqia e instaluar: 800 w
  • Kodi i artikullit: 522697
  • Kodi EAN: 3838942085406
SKU: HBX884QE Categories: , Tags: , ,