Baby Phone me kamerë

Gjendja:

i disponueshem


Baby Phone me kamerë
A01653

119.99

i disponueshem

Një sitter dixhital cilësor dhe i sofistikuar i foshnjës që lejon monitorimin e vazhdueshëm të foshnjës tuaj. Kompleti përbëhet nga një monitor përmes të cilit kontrolloni, rregulloni, ndizni përgjumjen dhe monitoroni lëvizjen e foshnjës. Kamera ofron një pamje që jep një pamje të qartë edhe në errësirë. Ka një mikrofon me ndjeshmëri të lartë.
 
TIPARET:
Shkojnë deri në 300 m

SKU: A01653 Category: