Aparat për kafe

Gjendja:

Është shitur


Krahaso

Aparat për kafe
TCM300

19.99

Është shitur

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Ngjyra: E bardhe
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 26 × 18 × 14,5 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 17 × 21 × 17 cm
  • Pesha neto: 0,7 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 0,8 kg
  • Fuqia e instaluar: 800 w
  • Kodi i artikullit: 362806
  • Kodi EAN: 3838942765322
SKU: TCM300 Category: