KALDA NITI 34 KW


Garancioni vlenë 5 vite ne konstrukt 2 vite ne elektronikë! Obligative vendosja e T brrylit dhe enes.
Garancioni vlenë vetem nëse montimi bëhet sipas udhëzuesit të prodhuesit .

1,599.99

Kalda për ngrohje qendrore
me pelet
Rezervari ujit: 74 l
Rezervari peletit: 130 kg
Fuqia:34kw
Pesha:290kg
Diametri i gypit: 80
Dimenzioni:106x80x140

Deklaracioni i mallit:
Artikulli:Kalda
Shifra: KALDANITI34
Marka:GNTC
Prodhues:LAFAT
Origjina:BIH
Importues:GNTC
Gorenje Niti Tiki Company
Prishtinë, Kosovë

SKU: KALDANITI34 Category: