Pyetjet e shpeshta

Kjo Marrëveshje u ndryshua për herë të fundit më 15 shkurt 2019

Cili është numri dhe emaili kontaktues për blerje online?

shitjeonline@75-mall.com apo 049 77 77 47

Cilat janë mundësitë e pagesës përmes platformes online www.75-mall.com?

Mundësitë e pagesave janë:
Pagesa gjatë dorëzimit të artkullit – KESH
Pagesa me transfer bankar
Pagesa me Kredit Kartelë
Pagesa me paypal

Për sa kohë do të mbërrijë porosia ime?

Porositë që bëhen para orës 15:00h (3pm) mbërrijnë brenda 48 orëve nga momenti i konfirmimit të porosisë.

Porositë që bëhen pas orës 15:00h (3pm) mbërrijnë brenda 72 orëve nga momenti i konfirmimit të porosisë.

Sa kushton transporti?

Për vlerat mbi 19.99€ transporti është GRATIS, ndërsa për vlerat ndër 19.99€ transporti është 2.50€

A kam nevojë të hap llogari për të bërë porosi?

Ju nuk duhet domosdoshmërisht të keni llogari të hapur, gjithsesi nese dëshironi mundeni me hap llogari dhe ta perdorni atë kurdo që bëni porosi.